RRETH ELELCO GROUP 

ELELCO GROUP e përbërë nga kompania ELELCO SRL me seli në Milano, Itali dhe BIS BUSINESS INTEGRATION SOLUTIONS SHPK me seli në Tiranë, Shqipëri, operon prej 1974 në sektorin e krijimit të programeve menaxheriale ERP (Enterprise Resource Planning). E veçanta e kompanisë sonë është krijimi i programeve me porosi, sipas kërkesave dhe nevojave të çdo kompanie. Partner kryesor me IBM dhe shërbimi Cloud na bën të mundur ofrimin e një shërbimi cilësor, të sigurtë, të shpejtë në një botë pa viruse. Sistemet Elelco i përshtaten çdo madhësie të kompanisë nga ato më të vogla deri te multinacionalet. 47 vitet e eksperiecës sonë në shtete dhe sektorë të ndryshëm na bëjnë të mundur mos të jemi vetëm programues, por analistë të proceseve, duke këshilluar kompanitë për zgjidhjet informatike më efektive në lidhje me  problematikat e ndryshme në kontabilitet, magazinë, prodhim dhe distribucion.

HISTORIA JONË NDËR VITE 

Themelimi i shoqërisë ELELCO SRL
1974
Shërbime CLOUD
1990
Sisteme në përdorim nga 5 shtete
2000
2005
Sisteme në përdorim nga 10 shtete
2015
Themelimi i filialit në Shqipëri, BIS SHPK
2017
Sisteme në përdorim nga 15 shtete

SISTEMET TONA INFORMATIVE PËRDOREN TASHMË NË 15 SHTETE

ITALI
SHQIPËRI
PORTUGALI
SPANJË
FRANCË
BELGJIKË
GJERMANI
ANGLI
AUSTRI
INDI
BRAZIL
POLONI
SERBI
KOSOVË
RUSI