Shërbimet Tona

CRM

Elelco Mobile Sales është një aplikacion android i përshtatshëm për kompanitë e distribucionit me shitje derë më derë.
Programi mundëson marrjen e porosisë, printimin e faturës elektronike në momentin e....

HR ELELCO

Softueri HR ELELCO  vendos në dispozicion gjithçka që është e nevojshme për menaxhimin e burimeve njerëzore në mënyrë  të thjeshtë dhe eficiente, i përshtatshëm për çdo dimension apo organizim kompanie. ....

ERP

ERP ELELCO (Enterprise Resource Planning ) është një sistem menaxherial i cili integron në një sistem të vetëm të gjitha proceset e një biznesi nga A te Z. Karakteristika kryesore e ERP është integrimi në një sistem të.....

A.D.ELE

A.D.ELE është më shumë se një softuer i thjeshtë për arkivimin dhe menaxhimin e dokumenteve: është një platformë e plotë për menaxhimin inteligjent të proceseve dhe informacioneve të lidhura me të....

ZGJIDHJET TONA PËR INDUSTRINË TUAJ

 
Generic placeholder thumbnail
PRODHIMI
Generic placeholder thumbnail
DISTRIBUCION
Generic placeholder thumbnail
USHQIME DHE PIJE
Generic placeholder thumbnail
TEKSTILE DHE PRODHIM KËPUCËSH
Generic placeholder thumbnail
KONTABILITETI
 

RRETH NESH

ELELCO GROUP e përbërë nga kompania ELELCO SRL me seli në Milano, Itali dhe BIS BUSINESS INTEGRATION SOLUTIONS SHPK me seli në Tiranë, Shqipëri, operon prej 1974 në sektorin e krijimit të programeve menaxheriale ERP (Enterprise Resource Planning). E veçanta e kompanisë sonë është krijimi i .... 

PSE ERP

ERP ELELCO (Enterprise Resource Planning) është një sistem menaxherial i cili integron në një sistem të vetëm të gjitha proceset e një biznesi nga A te Z. Karakteristika kryesore e ERP është integrimi në një sistem të vetëm i të gjitha flukseve të informacioneve, si: procedurat e blerjes, magazinimit ....

PSE ELELCO

Me Elelco ju përfitoni më shumë sesa një zgjidhje informatike. Keni avantazhin të bashkëpunoni me një skuadër ndërkombëtare  profesionistësh në industri, të dedikuar për të siguruar suksesin tuaj. Softuerët tanë janë të ndërtuar në mënyrë të tillë që përdorimi i tyre të jetë shumë i lehtë, i thjeshtë për.....

HISTORI SUKSESI ME ERP ELELCO

Generic placeholder thumbnail
Diego BRAVAR, CEO TBS GROUP
I have the pleasure to transmit you our extremely positive references concerning ELELCO s.r.l. services, its accounting system installed and working in more then 20 TBS Group Companies, located in the following countries....
Lexo më shumë
 
Generic placeholder thumbnail
VetrerieRiunite
We hereby testify that Elelco S.R.L is a supplier of ours since 2006. Starting from that year we have implemented their ERP system in the different companies of Group. Their software covers all of our operations starting from production...
Lexo më shumë
 
 
 

KOMPANITË QË KANË ZGJEDHUR  ERP ELELCO